Miten iäkäs omaisesi pärjää yksin kotona?

Kotona on hyvä olla olla. Tuttu ympäristö ja rakkaat muistot ovat meille kaikille tärkeitä. Useimmat ihmiset haluavat asua kotona myös silloin, kun ikääntyminen tai sairaus tekee arkisista asioista selviytymisen hankalaksi. Tällä hetkellä noin 90 prosenttia 75 vuotta täyttäneistä vanhuksista asuu kotonaan.

Kotona asumisen tueksi on saatavissa monenlaista apua. Valitettavan usein ikääntyvät ja omaiset jäävät vaille tärkeitä tietoja saatavilla olevista yksityisistä ja julkisista palveluista. Oikein valitut palvelut, apuvälineet ja tuet voivat kuitenkin tehdä takkuavasta arjesta paljon helpompaa.

Kerromme mielellämme, millaista apua ja tukea kotona asumiseen voi saada ja millaisia maksukäytäntöjä ja tukia eri palveluihin liittyy. Hoivaonni kumppaneineen tarjoaa kaikki kotona pärjäämisen tueksi tarvittavat palvelut: sydämellistä kotihoitoa, innostavaa päivätoimintaa, kiireetöntä apua siivoukseen ja kodinhoitoon, mukavan parturi- ja kampaajan palvelut sekä ammattitaitoista hierontaa ja fysioterapiaa.

Tutustu Hoivaonnen palveluihin ikääntyville:
Kotihoito »
Päivätoiminta »
Omaishoitajan sijaistaminen »
Muut palvelut »